Пилешко руло в шунка

Вкусен обяд за 40 минути


Приготвяне
40 минути
Порции

4

Начин на приготвянe
Нарежете на ситно босилека, добавете пасирания чесън, орехите и подправете на вкус. Направете в пържолите джобчета. Настържете кашкавала, смесете го с маслото, добавете ореховата смес и разбъркайте добре. Добавете босилковата смес и напълнете с нея джобчетата, около 2 ч.л. на всеки. Завийте на руло, увийте ги в шунка и оставете за 30 минути в камерата. През това време нарежете доматите на кубчета. Лука на ситно и го запържете. Добавете доматите, подправете на вкус и задушете за 10 минути. Запържете рулцата, като за по-сигурно може да ги завържете с конец. Разпределете лука с доматите в порционни чинии, сложете отгоре руло, украсете с босилек и сервирайте.
Още по темата

Предложенията ни за неделната вечеря са са празнични, защото вече е отпускарски сезон и и е време да съберете цялото семейство около трапезата, а също и близки и...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп