Пилешко месо със сладко-кисел сос
Приготвяне
1 1/2 часа
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Нарязваме на хапки филето и го овалваме в подправките, яйцето и след това в нишестето. Изпържваме го в силно сгорещеното олио и отделяме в чиния. В тенджерка задушаваме нарязаните на кубчета чушки с мазнината, след това добавяме моркова, доматеното пюре, сока от консервата ананас, царевицата и ананаса. Така варим за около не повече от 5 минутки и добавяме меда, портокаловия сок и хапките филе.
Може да поднесем тази гозба с нарязан на ситно магданоз. Мисля, че ще ви хареса.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп