Пилешки сърца с лук



Приготвяне
Порции

0

Начин на приготвянe
Почистете и измийте сърцата. Сложете ги в плик с лимоновата кора, зехтина, босилек, сол и пипер. Сърчицата трябва добре да са покрити в маринатата. Оставете 1 час в хладилник.
Загрейте олиото на средно силен огън. Добавете сърчицата и гответе 4 минути да омекнат. Разбъркайте и оставете още 4 минути докато сърчицата пуснат сок. Отстранете от огъня. В същата мазнина запържете чесъна и лука 3-4 минути да покафенеят силно. Покрийте за още 3 минути да се карамелизира лука. Добавете при сърцата и сервирайте.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп