

Преди години певицата Белослава издаде своя кулирна книга със стотици интересни рецепти. Всъщност изпълнителката е наследила кулинараната си страст от своята майка - Анета Сотирова. От години в арт средите тя има славата на кулинарен творец. Може да направи и най-обикновените ястия неустоимо вкусни.
"Не обичам да се хваля, за мен готвенето е начин на живот. Вярно е, през годините съм получвала много похвали и това само ме радва. Доволна съм, че и дъщеря ми е прихванала тази любовкъм вкусното", споделя Анета.
Необходими продукти:
200 г пилешко филе
300 г пилешка пържола от бут (без кожа)
1 глава лук
2 филии бял хляб
2 скилидки чесън
1 ч. л. суха мащерка
1 яйце
150 г кашкавал
сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Пилешкото месо се смила на кайма. Прибавят се настърганата глава лук, стритият на паста чесън, сол и черен пипер на вкус, яйцето, настърганият кашкавал, накиснатият във вода и отцеден хляб и мащерката. Замесва се кайма. От нея се оформят малки кюфтенца, слагат се в тава с незалепващо покритие или покрита с пергаментова хартия и се пекат около 15 минути в загрята на 220 градуса фурна.
