




Сложете в купа пилешката кайма, зеления лук, водните кестени, кориандъра, соевия сос, джинджифила и пипера. Разбъркайте добре. Пригответе кнедлите, като работите с по няколко листчета тестена кора едновременно, а останалите държите покрити с влажна кърпа. Сложете по 1 пълна чаена лъжичка смес в долната половина на листа. С пръсти или четка навлажнете двете му страни, а после ги прегънете върху плънката, така че да се образува триъгълник, и натиснете, за да запечатате съдържанието. Същото направете и с останалите листчета и плънка. В малка купа разбъркайте соевия сос, сусамовото олио, оцета, захарта и зеления лук. Сложете голяма тенджера с вода да заври. Добавете кнедлите и варете около 4 минути или докато изплуват на повърхността и пълнежът им се втвърди. Отцедете и сервирайте горещи със соса от малката купа.
