Пилешки гърди с червено зеле

Пилешки гърди с червено зеле Лакомник
Пилешки гърди с червено зеле
Време за приготвяне
Приготвяне
Порции
Порции
0
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

4 пилешки гърди

25 г масло

10 листа червено зеле

½ ч.ч. бира

50 мл зехтин

1 с.л. оцет балсамико

сол на вкус

черен пипер на вкус

Начин на приготвянe

Загрейте маслото и запържете за 3 минути от всяка страна пилешките гърди. След това ги сложете в загрята до 230 градуса фурна и ги печете до готовност. Зелевите листа сложете в кипяща подсолена вода за 5-7 минути, а след това ги задушете в бирата. В порционна чиния сложете от зелето и върху него пилешките гърди. Подправете със сол, черен пипер, зехтин и оцет.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц