Пилешки бутчета със сметанов сос
Много апетитно и хранително ястие
Приготвяне
90 мин
Порции
6
Необходими продукти
Начин на приготвянe
В глинен гювеч се нарежда на дъното пилешкото месо, добавят се нарязаните на половинки гъби и маслини. Добавят се различните сирена, сметаната и виното (ако не обичате по-гъст сос, може да долеете 250 мл вода). Пече се в умерена фурна около час, докато месото омекне и се разтопят сирената. Сервира се с гарнитура по избор.
Още по темата
Смесете всички съставки в голям тиган. Покрийте и гответе около четири часа на средно силен огън или 8 на бавен.
Внимателно преместете бутчетата в чиния за сервиране...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп