Пиле с чесън и магданоз

Пиле с чесън и магданоз Лакомник
Пиле с чесън и магданоз
Време за приготвяне
Приготвяне
Порции
Порции
0
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

4 пилешки горни бутчета

брашно

2–3 скилидки чесън

40 г масло

1 връзка магданоз

Начин на приготвянe

Кожата на пилето се маха и месото се нарязва на кубчета. Слага се в купа и се поръсваме обилно с брашно отгоре. Добавя се и много пипер и кубчетата се разбъркват, за да се овалят хубаво в брашното. Запържват се в горещо олио, докато се зачервят хубаво. Отделно се смесват чесънът и магданозът и се нарязват на ситно. В самия край към пилето се добавят маслото и магданозът. Ако магданозът не е загорял, значи се е получило.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц