Пиле по хавайски
Нетрадиционна празнична вкусотия
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Изчистете и измийте добре пилето. Натрийте го отвън и отвътре със сол и черен пипер, намажете го с масло. Пъхнете останалата част от маслото във вътрешността и изпечете пилето във фурната. Разделете го след това на 4 порции и ги разпределете в друг съд за печене, намазан с олиото. Върху всяко парче пиле поставете по едно кръгче ананас ,а върху него, по филийка сирене. Запечете ястието на средно силна фурна, докато сиренето се разтопи. Като гарнитура поднесете варен ориз и салата от домати и краставици.
Още по темата
Разбийте яйцата с майонезата. Нарежете на ситно лука, целината, чушката, доматите, шунката и гъбите. Запържете ги в загрято олио и залейте с яйчената смес, подправете...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп