Пиле по мексикански



Приготвяне
60 минути
Порции

4

Начин на приготвянe
В голям тиган смесете и загрейте на среден огън маслото и олиото. Задушете пилешките гърди нарязани на лентички докато се зачервят. Подправете със сол и пипер. Добавете коняка в тигана и внимателно фламбирайте пилешкото. След като пламъците угаснат, добавете чесъна и лютия сос. Плавно налейте портокаловия сок. Намалете огъня. Оставете месото да се задушава 25 минути докато се сготви и стане крехко. Извадете пилешките гърди от тигана и поставете в чинията за сервиране. Залейте със соса. Гарнирайте с ядките и портокаловите резенчета.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп