Пиле „Миланез”
Приготвяне
30 минути
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Сложете яйцето в купа. На восъчна хартия смесете пармезана и галетата. Потопете филетата в яйцето и после ги оваляйте в сместа с галетата. Загрейте 1 с.л. зехтин в тиган на средно силен огън и гответе филетата около 5 минути, като ги обръщате от двете страни, докато станат златисти. Разбъркайте останалите 2 с.л. зехтин с лимоновия сок, солта, пипера, зелената салата, боба, доматите, лука и ги разбъркайте. Сервирайте филетата, гарнирани със салатата и резен лимон.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп