Месото се нарязва на кубчета, посолява се с подправките и престоява 15 минути.
През това време се нарязват всички продукти. Лукът - на ситно, доматите - на кубчета, морковът се настъргва на едро, чушките - на ивички или на кубчета, гъбите - може и цели, но аз ги разрязах на лентички. Лукът и месото се запържват до готовност, прибавя се малко босилек.
В отделен съд се запържват гъбите с моркова, добавя се и грахът, след това чушките с нарязания чесън, като се позапържи, се добавят доматите и се оставя да заври.
Добавя се виното и под капак на слаб огън къкри 20 минути, докато доматите станат на сос.
Готовото месо се прехвърля при соса, разбърква се хубаво, прибавят се подправките и къкри пак под капак на слаб огън към 10 минути, накрая се добавят копърът и магданозът.
Сервира се в голяма чиния и с шприц от пюрето се оформят целувки. Ястието се украсява с маслини.