Пиле в млечен сос
Приготвяне
60 минути
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Измийте пилето, залейте го с вода и го варете, като добавите солта, морковите, нарязани на кубчета, и главата целина, нарязана на кубчета. Извадете пилето, нарежете го на порционни парчета и го затоплете в същия бульон. За приготвянето на соса запържете брашното в маслото, леко охладете. Разредете с топло мляко, посолете и варете до сгъстяване. Отделно сварете в подсолена вода стъблата целина, нарязани на ситно. При сервиране на пилето гарнирайте със зеленчуците, граха, полейте със соса и украсете с магданоз.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп