Печени чушки с чесън



Приготвяне
Порции

0

Начин на приготвянe
Чушките могат да бъдат запечени или обработени на грил. Ако печете, загрейте фурната на 250 градуса. Поставете хартия за печене във форма за печене, сложете чушките и печете за 30 минути, като обръщате и от двете страни, докато кожата стане черна. След като са готови ги оставете в найлонов плик за 10 минути и ги обелете.
По желание може да ги нарежете на едро или да ги оставите цели. Сложете ги в порционна чиния и прибавете чесъна, зехтин, оцет, сол и черен пипер на вкус. Оставете ги да престоят в марината за 30 минути и сервирайте.
Може да ги затворите в буркани и да стерилизирате за 20 минути.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп