Печени свински ребра с чесън

Печени свински ребра с чесън Лакомник
Печени свински ребра с чесън
Време за приготвяне
Приготвяне
Порции
Порции
0
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

1 кг свински ребра

сол на вкус

пипер на вкус

2 скилидки чесън, пасирани

2 с.л. зехтин

Начин на приготвянe

Загрейте фурната на 180 градуса. Изплакнете месото и подсушете с кухненска хартия. Поръсете със сол и пипер. Натрийте месото с чесън и зехтин. Сложете ребрата мърху скарата в тавичка и печете във фурната от двете страни около 20 минути или до готовност на месото. Оставете месото 10 минути във фурната, след като я изключите, за да омекне и да се отделя месото от кокалите.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц