Печени картофи с тиква и сирена

Интересно и лесно предложение за основно ястие или гарнитура


Начин на приготвянe
Картофите и тиквата се почистват и измиват. Продуктите се нарязват. Разпределят се в керамична тава. Налива се една чаена чаша вода и кафяна чашка олио. Поръсва се сух, стрит естрагон. Синьото сирене се нарязва на кубчета. Добавят се в тавата. Ястието се пече на умерена фурна, четиридесет минути. Накрая се разпределят плочките моцарела.
Още по темата

Чушките се почистват от люспите. Картофите се варят до омекване, в подсолена вода. Смачкват се на пюре. Яйцата се рендосват. Смесват се с картофеното пюре. Взема се...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп