




Смесете пресятото брашно със солта, направете кладенче и добавете разбитите яйца. Замесете тесто. Ако ви е малко сухо може да добавите малко вода на стайна температура. Сложете тестото върху набрашнена повърхност и месете минимум 10 минути, докато не стане еластично и го оставете покрито в хладилника за 30 минути. Пригответе плънката като настържете на едро тиквичките, подправете и оставете за 10 минути да се изцеди излишната течност. Нарежете на ситно руколата и настържете сиренето. Разбъркайте всички продукти с маскарпонето. Разделете тестото на две, разточете тестото и с чаша направете кръгове, сложете върху тях от плънката, намажете с разбитото яйце, разточете втория пласт разточено тесто и отрежете с чашата според формата. Притиснете пелмените с вилица от всички страни и ги сварете в кипяща вода за около 3-4 минути, докато изплуват на повърхността.
