Паста с цитрусов сос

Интересно и апетитно предложение за любимите спагети


Начин на приготвянe
Кората на единия портокал се настъргва. Всички плодове се филетират, а отделилият се сок се запазва. Чесънът се наситнява и се запържва в зехтина на умерен огън. Налива се сокът от плодовете. Пастата се сварява и се сипва при плодовия сок. Готви се 2–3 минути и се овкусява с чилито, сол и черен пипер. Пастата се сервира с цитрусовите филета, поръсена с настърганата портокалова кора и наситнените листа от мента и пармезан.
Още по темата

Сварете спагетите според указанията на опаковката. Изцедете ги като запазите 1 ч.ч. от водата. Нарежете спанака и магданоза. В тенджерата изсипете водата от...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп