Паста и опера


Автор:Лакомник
Световноизвестният италиански готвач Антонио Карлучио създава 17 уникални менюта от класически италиански рецепти по велики италиански опери. Карлучио показва по великолепен начин как изкуството много добре се съчетава с храната. Всяка рецепта е подбрана според характера на операта и музиката, а понякога и според изпълнителите.
Към книгата има и диск, на който са записани арии от най-великите италиански опери, сред които: „Риголето", „Аида", „Набуко" и „Травиата" от Верди; „Тоска”, „Бохеми”, „Мадам Бътерфлай” и „Турандот” от Пучини; „Севилският бръснар” от Росини; „Норма” и „Пуритани” от Белини; "Палячи" от Леонкавало и други.
Книгата може да закупите от сайта на издателство "Милениум" онлайн тук
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп