Панирани патладжани, пълнени с кайма

Панирани патладжани, пълнени с кайма Лакомник
Панирани патладжани, пълнени с кайма
Време за приготвяне
Приготвяне
Порции
Порции
0
Автор
Лакомник.бг
Лакомник Необходими продукти

300 г кайма

4 патладжана

2 яйца

100 г сирене

1 филия стар хляб

сол

магданоз

черен пипер

олио

галета

Начин на приготвянe

Обелените и издълбани патладжани се сваряват в подсолена вода. Отцеждат се хубаво и се пълнят с каймата. Тя се приготвя, като се омесва с 1 яйце, сол, черен пипер, ½ филия хляб, накиснат и изцеден от водата, магданозът и сиренето. Каймата се притиска добре към патладжана, овалва се в галета, а после в разбито яйце и се пържи в обилна мазнина. 

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц