Пандишпанена торта със сметана и плодове
Приготвяне
1 1/2 часа
Порции
12
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Отделяме жълтъците и белтъците. Жълтъците се разбиват със захарта, а белтъците - отделно. След като се разбият на сняг, се смесват с бавни движения и постепенно добавяме брашното. И след като ги смесим, слагаме да печем на загрята фурна.
Разбиваме сметана по желание (бяла, кафява), нарязваме плодовете и си приготвяме сок за сиропиране.
Вече като ни е приготвено всичко, взимаме поднос, слагаме блата, сиропираме, слагаме сметана и плодове, и така - всички блатове.
Украсяваме със сметана, плодове, настърган шоколад (кокосови стърготини по желание).
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп