Омлет с картофи
Апетитен обяд само за 15 минути
Начин на приготвянe
Обелваме картофите и нарязваме на филийки и на дълги парчета.В тиган слагаме олио и пържим картофите, като ги разбъркваме. Щом са готови картофите разбиваме яйцата и изсипваме върху картофите. Не обръщаме омлета а пържим на тих огън, докато се изпържат яйцата. Изсипваме в чиния и от горе поръсваме със сол и риган.
Още по темата

Лукът и чушките се нарязват на едро и се запържват в сгорещен зехтин. Когато зеленчуците започнат да омекват, нарязваме създърмата на едро и добавяме и нея към тях....
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп













