Овнешка супа
![Лакомник](https://lakomnik.bg/img/food-icon.jpg)
![Овнешка супа](https://lakomnik.bg/f/news/1/660_dbd0df05de49032aa5572b2dc59b89af.jpg)
![Време за приготвяне](https://lakomnik.bg/img/clock3.png)
Приготвяне
Порции
![Порции](https://lakomnik.bg/img/portions2.png)
0
![Лакомник](https://lakomnik.bg/img/food_icon2.png)
Начин на приготвянe
Месото се нарязва на малки парчета и се полусварява в подсолена вода. Прибавят се ситно нарязаните лук, чушки, картофи, домати и олиото. Когато месото се свари, се слага оризът. Чорбата се вари още 10-15 мин. и се застройва с разбитите в прясното мляко яйца. Поръсва се с чубрицата, магданоза, девесила и се подправя с оцет на вкус.
Анкета
![стрелка](/img/grey_arrows.png)
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп