Немска картофена салата

Чудесна топла салата с богат вкус


Начин на приготвянe
Яйцата се сваряват и се разрязват на колелца. Беконът се запържва в тиган и се оставя върху кухненско руло, за да се отцеди. Картофите се сваряват и се нарязват. Краставичките, магданоза, сметаната, майонезата и лимоновия сок се смесват. Сместа се поставя в тиган на тих огън се нагрява . В купа се поставят яйцата, беконът и картофите. Отгоре се заливат с топлия сос и внимателно се разбъркват.
Още по темата

Скумрията се обезкостява и почиства от кожата. Получените филета се нарязват напречно, поставят се в елипсовидно плато, поливат се с лимонов сок и се гарнират със...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп