Нахут по мексикански на Деси Добрева
Автор:Лакомник
Певицата Деси Добрева признава, че винаги е готова за нови предизвикателства. Дори и в кухнята. Понякога тя експериментира с рецепти, които сама излисля, просто, за да види какъв ще е крайният резултат.
Необходими продукти:
500г сварен нахут
1 с.л. кимион
1ч.л. кориандър
щипка пикантна подправка или чили
1к.л. канела
щипка бахар
черен пипер и сол
Начин на приготвяне:
В купа разбъркайте всички подправки. Подсушете нахута, изсипете го в тавичка и го залейте със зехтин и подправките. Печете на 170 градуса в предварително загрята фурна до златисто.
Още по темата
Деси Стоянова, усмихнатата водеща на предаването „Преди обед“, която всеки делник застава редом до Сашо Кадиев, от години се опитва да балансира между...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп