Мъфини с локум и ягоди

Невероятно вкусни и лесни за приготвяне мъфини


Начин на приготвянe
Разбиваме яйцата със захарта, добавяме млякото с кипналата в него сода. Олиото и брашното смесено с бакпулвера. Разбиваме всичко до хомогенна кексова смес. Във форми за мъфини сипваме малко от тестото и слагаме парче локум и 1-2 ягодки от сладкото. Покриваме с още тесто. Пълним формите на 3/4 от обема им. Слагаме отгоре орехи и печем на 180 градуса до готовност.
Още по темата

Названието мъфин е непознато все още доста чуждо на българските домакини, въпреки че в последните години тези малки кексчета все по-често намират място на трапезата...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп