Мусака с пиле и гъби
Приготвяне
Порции
0
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Сваряваме в подсолена вода пилешките бутчета. Обезкостяваме ги и нарязваме месото на малки парченца. В олио (масло) запържваме нарязаните лук и гъби. Овкусяваме със зеленчуковия бульон (може да се сложат и други подправки в зависимост от вкуса). В тавичка разстиламе гъбената смес, пилешкото месо и нарязаните на кубчета картофи. Добавяме малко сол и магданоз. Печем в умерена фурна. Накрая мусаката се залива със смес от разбитото яйце и прясно мляко. Запичаме до зачервяване.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп