Мусака с дробчета и гъби

Задължително опитайте тази вкусотия


Начин на приготвянe
На дъното на йенска тавичка с капак се нареждат шайбите лук, поръсва се със сол, черен пипер, чубрица. Отгоре се редят нарязаните пилешките дробчета, поръсват се с подправки отново, след това се прибавят морковите, гъбите и чушката. Леко се разбъркват с дробчетата, захлупва се и се пече в силна фурна. От зеленчуците се появява доста течност, затова веднага след нейното появяване, се маха капака и се оставя да се запече. След това се нареждат кръговете домат, отгоре се посолява и се поръсва с босилек. Пече се до придобиването на загар на доматите. След това се добавя заливката се допича на 200 градуса до зачервяване.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп