Мусака с брюкселско зеле

Мусака с брюкселско зеле Лакомник
Мусака с брюкселско зеле
Време за приготвяне
Приготвяне
50 минути
Порции
Порции
6
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

400 г брюкселско зеле

600 г кайма

1 глава лук

1 морков

100 г сметана

100 г настърган кашкавал

Начин на приготвянe

Сварете зелето за 15 мин. в подсолена вода. Нарежете на ситно лука и морковите и ги запържете, добавете каймата, подправете и запържете за около 15 мин. Изцедете зелето и го сложете в йена, отгоре на равен слой сложете каймата, намажете със сметаната, поръсете с кашкавала и запечете до готовност. 

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц