Московска разядка с бъбрек
Приготвяне
50 минути
Порции
2
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Бъбрека се измива, слага се в тенджера и се залива с вода и се вари за 2-3 часа. След това водата се сменява и след като кипне се вари още 5-10 минути. След това се вади и отново внимателно се измива и отново се вари докато стане готов.
Лукът и моркова се нарязват на дребно и се запържват в растително масло. Листата от киселеца и спанака се пасират или нарязват на дребно, киселите краставици се нарязват на тънки ивици.
Всички нарязани зеленчуци се слагат в кипящия бульон, прибавя се сол и се оставят да врят около 15-20 минути. 5 минути преди да са готови се прибавя киселеца и спанака. Яйцата се разбиват и се смесват с млякото и се прибавят в чинията при сервиране.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп