Морски омлет

Апетитeн обяд или вечеря само за 20 минути


Начин на приготвянe
Загрейте зехтин в тиган и в него сложете лукът и картофите. Гответе на среден огън за около 15 минути, като бъркате през цялото време и продуктите придобият златист цвят. Добавете чесъна, спанака, скаридите, разбъркайте и гответе за още няколко минути. Леко разбийте яйцата, прибавете зелените подправки и прибавете към зеленчуците и скаридите. Гответе омлета покрит с капак на слаб огън. Преди поднасяне поръсете с настъргания кашкавал.
Още по темата

Сваряват се картофите, обелват се и се нарязват на кубчета. Шунката се нарязва на дребно. Бобът и шунката се задушават в маслото. Всички продукти се смесват, осоляват...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп