Минирулца
Мину руло "Стефани"
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Каймата се приготвя като за кюфтета, но без лук. Яйцата се сваряват, обелват и се нарязват на парченца. Морковите и краставичките също се нарязват на ситно. Взема се от каймата колкото за голямо кюфте, сплесква се между дланите и в средата се слага по малко от нарязаните яйца, моркови и краставички. Наръсва се черен пипер, прихлупва се и се оформя като малко рулце. Овалват се в брашно, подреждат се в намазана с масло тавичка и се пекат в силна фурна.
Още по темата
Подправете филето и оставете да престои около 20-30 минути. Настържете на ситно кашкавала. Нарежете филето на пържоли, в средата на всяка сложете по 2-3 кайсии,...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп