Мини шницели с кашкавал
Приготвяне
25 минути
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Тиквичките се измиват, подсушават и нарязват на кубчета. Чесънът и лукът се почистват и се нарязва на дребно. В тиган се загрява растителното масло и чесънът заедно с лука се запържват, след което се прибавят тиквичките заедно с боровите ядки за не повече от 4 минути. Спагетите се сваряват. Доматите се нарязват на 8 кръга. Шницелите се посипват с брашното. Яйцата се разбиват заедно с кашкавала. Прибавят се солта и черния пипер. На всеки шницел се слага по един резен домат от всяка страна. След това се потапят в яйчната смес с кашкавал и се запържват в затопленото масло за не повече от 4 минути от всяка страна. Запържените тиквички, чесънът, лукът и ядките се пасират и се смесват с готовите спагети. Прибавят се като гарнитура към шницелите.
Още по темата
Оваляйте пържолите в брашното, загрейте половината от зехтина и запържете пържолите за 3-5 минути от всяка страна. При необходимост може да добавите още зехтин....
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп