Месо от птици в желе

Месо от птици в желе Лакомник
Месо от птици в желе
Време за приготвяне
Приготвяне
Порции
Порции
0
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

3 кг месо от птица, кокошка, гъска или пуйка

1 морков

1 корен от целина

1 връзка магданоз

зърна черен пипер

сол на вкус

Начин на приготвянe

 

Нарежете месото на порции. Кипнете бульона със зеленчуците, подправете с черен пипер и сол и прибавете месото. Варете до полуготовност. Извадете месото и го сложете в предварително затоплени буркани. Прецедете бульона и залейте месото. Затворете бурканите и ги стерилизирайте за 2 часа в кипяща вода.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц