Месо в тесто



Приготвяне
2 часа
Порции

5

Начин на приготвянe
Тестото се замесва от дадените продукти, разделя се на три части, от които се разточват 3 дебели кори с големина на тавата, в която ще се пекат. Месото се нарязва на парченца, слага се в тенджера заедно с нарязания лук, магданоз, копър, черен пипер, залива се с млякото и се оставя да престои 24 часа, след което се сварява. Свареното месо се изважда от бульона. В намазана тавичка се слага първата кора, върху нея се разстила половината от месото и се покрива с втората кора. Изсипва се месото и се покрива с третата кора. Краищата се затискат от всички страни, тестото се набожда с вилица и се пече в умерена фурна.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп