Месна изненада



Приготвяне
45 минути
Порции

4

Начин на приготвянe
Смесете каймата с настърганата глава лук, черния пипер, чубрицата и галетата и размесете добре. Оформете на 8 топки. Измийте гъбите и ги обелете. Вземете едно топче кайма, разплескайте го и сложете в средата цяла гъба. Загърнете добре, но отворът на гъбата да остане. Така направете и с останалите гъби и ги наредете в намаслена тава. Нарежете шунката на кубчета и напълнете гъбите. Разбъркайте сметаната с кашкавала и малко черен пипер. Допълнете гъбите с тази смес, като оформите на купчинка. Печете на 180 градуса за около 20 минути, или до готовност.
Може да сервирате както за предястие, така и за основно ястие с подходяща гарнитура.
Да ви е сладко!
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп