Малко по-различно руло „Стефани”



Приготвяне
1 1/2 часа
Порции

6

Начин на приготвянe
Нарежете на ситно лука заедно с подправките, натрошените и изцедени от водата филии хляб и яйцата. Омесете каймата, покрийте с прозрачно фолио и оставете за 30 минути в хладилника. Върху фолио разстелете каймата във формата на пръстен. По цялата дължина разпределете плънката. Покрийте внимателно с останалата кайма. Преместете в намазнена тава. Намажете с останалия белтък, без да го разбивате. Поръсете с галета и напръскайте леко с олио. Край рулото в тавата налейте 200-250 мл вода. Покрийте с алуминиево фолио и печете 30-35 минути в загрята до 180 градуса фурна. Извадете рулото, махнете фолиото, полейте го с мазнина и поръсете с настърган кашкавал. Запечете още 5-10 минути.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп