Макарони с тиква и пилешко
Вкусна и бърза вечеря за цялото семейство
Приготвяне
40 минути
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Загрейте фурната до 190 градуса. Нарежете тиквата и месото на кубчета. Сложете ги в съд за печене с капак, залейте я с оцета, зехтина, подправете на вкус и запечете под капак за около 40 минути. Разбърквайте на всеки 15 минути. През това време сварете макароните по указанията на опаковката, като 10 минути преди готовност добавете чесъна. Изцедете макароните, извадете тиквата и ги задушете за минутка.
Още по темата
Почистете и изплакнете пилешките дробчета. Нарежете ги на ситно. Измийте, почистете и нарежете на ситно всички зеленчуци.
Загрейте зехтина на средно силен...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп