Лучена салата с ориз
Невероятно вкусно и ароматно предложение за салата
Приготвяне
45 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Лукът се пече във фурна заедно с люспите. Като изстине се почиства и се нарязва на тънки филийки. Оризът се задушава в мазнината и малко вода до омекване, охлажда се и се прибавя към лука заедно със смлените орехи, оцета и солта. Сместа се разбърква добре и се изсипва в салатена чиния.
Още по темата
Разтопете маслото и прибавете лука и чесъна. Гответе докато почервенеят като бъркате от време навреме. Добавете брашното и гответе още няколко минути. Добавете...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп