Линцерови пасти с бадемово тесто
Невероятно ароматни и меки пастички
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Замесва се ронливо маслено тесто от изброените продукти. Оставя се да отлежи на студено и се разточва на кора. Изрязват се пасти и се подреждат в намазана с масло и поръсена с брашно тава. Пекат се в умерена фурна. Отделно на слаб огън се затоплят смлените бадеми, захарта и белтъците, при непрекъснато бъркане. След като побелее, сместа се изсипва в тава и се оставя да изстине. Бадемовото тесто се шприцова върху изпечените бисквити и се запичат на слаба фурна. Декорирайте по желание.
Още по темата
Разбийте сиренето и маслото до получаване на пухкав крем. Добавете захарта и отново разбойте добре. Накрая смесете с брашното и солта. Замесете тесто и оставете да се...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп