Лимоново тирамису с джинджифил



Приготвяне
40 минути
Порции

16

Начин на приготвянe
Намаслете форма за сладкиша. За 1 минута затоплете джиджифиловото сладко, за да се разтопи. Разбъркайте с лимоновия сок и водата. Отстранете 1/4 ч.ч. от джинджифиловия сироп. Наредете бишкотите на дъното на формата и намажете с половината от останалия джинджифилов сироп.
В голяма купа разбийте маскарпонето, крема сиренето и захарта. Разбъркайте в сместа и 1/4 ч.ч. от джинджифиловия сироп с лимоновата кора. Разбийте сметаната докато се получат шупли и я добавете към сирената.
Намажете 2 ч.ч.от сместа върху бишкотите. Намажете и с останалия джинджифилов сироп. Разпръснете ягодите най-отгоре. Намажете останалата смес от сирена върху ягодите. Покрийте и охладете за 2 часа в хладилник. Гарнирайте със захаросани лимонови резени при сервиране.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп