Лимоново реване

Нежен на вкус сладкиш, който се топи в устата


Приготвяне
Порции

0

Начин на приготвянe
Най-напред се сварява сиропът, понеже трябва да бъде студен при заливането. Разбиват се добре яйцата със захарта. След като станат на пухкава маса, се добавят киселото мляко, олиото, а накрая и сухите съставкии настърганата лимонова кора. Сместа се прехвърля в тава. Пече се в предварително загрята на 180С фурна за около 25 минути. Изпеченото реване се нарязва на кубчета и веднага се залива със студения сироп. Оставя се 1-2 часа хубаво да изстине и да поеме течността, преди да се поднесе. Поръсете с пудра захар по желание.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп