Лесна и вкусна салата



Приготвяне
45 минути
Порции

4

Начин на приготвянe
Доматите се нарязват на кубчета. Изсипват се в тава за гювеч, обилно намазана с олио. Посоляват се, поръсват се със ситно нарязания магданоз, риган (може и сух), черен пипер и захар. Обърква се всичко, подреждат се тиквичките. Отгоре се чукват яйцата, като се внимава жълтъците да се запазят цели. Между яйцата се поръсват сирене и червен пипер. Така доматите се запичат в силна фурна (220°C). Отгоре се поръсва със ситно нарязан пресен магданоз. Това ястие може да се сервира както топло, така и студено.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп