Лаврак с цитруси

Невероятно лесна и много вкусна рецепта за лаврак


Начин на приготвянe
Магданоза, каперсите, орехите и настърганите кори на лимона и портокала се смилат в блендер. Сипват се малко зехтин и отново се смила. Рибите се овкусяват отвън и отвътре със сол и черен пипер, пълнят се със смляната смес и се оставят да се мариноват 45 минути на стайна температура. Лимонът и портокалът се нарязват на шайби, които се завързват за рибите. Заливат се с останалия зехтин и се пекат 10–15 минути на грил програма. Сервирайте със салата по желение.
Още по темата

Лавракът се почиства от опашката и главата, разполовява се и се поръсва със зърната пипер и сол. Готви се на тиган с малко зехтин, като се пържи от двете страни до...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп