Кюфтенца от риба
Приготвяне
45 минути
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
С миксер смесете рибата, нарязана на малки парчета, чушката и лука. Сложете и другите продукти и смесете добре. Сместа трябва да е мека и да лепне. Покрийте с фолио и сложете в хладилника за половин час. След това отново омесете добре. Намажете скарата с мазнина и загрейте на силен огън. Оформете в шепа малки кюфтенца и ги печете на скарата за около 3-4 минути и от двете страни. Ако е необходимо мажете по-често скарата с мазнина, за да не залепват кюфтенцата. Гарнирайте с кориандър и лимонова трева и поднесете със сос.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп