Кроасани със сирене и кашкавал
Лесни и вкусни кроасани, които се топят в устата
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Настържете сиренето, кашкавала и маслото и ги разбъркайте добре. В киселото мляко се гаси содата. Добавя се брашното. Омесва се твърдо тесто и се оставя в хладилника да се охлади. От него се оформят топки. Разточват се няколко пъти. Всеки кръг се реже веднъж на 4 и после на още 4. Триъгълничетата се навиват на кроасани. Може да се намажат с яйце и да се поръсят с нещо. Пекат се в предварително загрята на 180С фурна до зачервяване.
Още по темата
Омесва се тестото от всички продукти и се оставя за 30минути в хладилника. Разточва се и се нарязва на триъгълници по радиус на кръга. В горната широка част на всеки...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп