Кроасани със сирене и кашкавал

Лесни и вкусни кроасани, които се топят в устата


Начин на приготвянe
Настържете сиренето, кашкавала и маслото и ги разбъркайте добре. В киселото мляко се гаси содата. Добавя се брашното. Омесва се твърдо тесто и се оставя в хладилника да се охлади. От него се оформят топки. Разточват се няколко пъти. Всеки кръг се реже веднъж на 4 и после на още 4. Триъгълничетата се навиват на кроасани. Може да се намажат с яйце и да се поръсят с нещо. Пекат се в предварително загрята на 180С фурна до зачервяване.
Още по темата

Омесва се тестото от всички продукти и се оставя за 30минути в хладилника. Разточва се и се нарязва на триъгълници по радиус на кръга. В горната широка част на всеки...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп