Крехки свински хапки с лайм и кашу по китайски



Приготвяне
Порции

0

Начин на приготвянe
Нарежете месото на хапки. Загрейте 3 л. зехтин в уок на силен огън. Когато се нагорещи наистина добре добавете месото и гответе 3 минути, докато стане златисто.
Натрошете ядките. Отстранете месото и соса от тигана. Върнете уока на котлона и когато отново е горещ, сипете останалия зехтин. Когато се загрее добре, добавете ядките, лука, чесъна, джинджифила, сока от лимон и кората, готовия сос. Бъркайте две минути и добавете и ментата и босилека. Бъркайте още 3 минути и върнете месото в тигана заедно със соса от пърженето му. Сервирайте веднага.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп