Кренвирши в гевречета

Кренвирши в гевречета Лакомник
Кренвирши в гевречета
Време за приготвяне
Приготвяне
60 минути
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

1/2 л прясно мляко

горчица на вкус

сол на вкус

100 г настърган кашкавал

10 кренвирша

малки гевреци

Начин на приготвянe

Накиснете гевреците в подсоленото мляко, докато омекнат. Намажете кренвиршите с горчица. Изцедете гевреците и нанижете с тях кренвиршите. Наредете ги в намаслена тава, поръсете с кашкавал и запечете до готовност.

Още по темата
Още по темата
Кренвирши с дроб и горчица
Лукът се нарязва на кръгчета и се пържи в олиото. Изважда се и в същата мазнина се пържат кренвиршите и дробът, нарязани на парченца. След като се поизпържат, върху...
Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц