Почистете зеленчуците за супата, нарежете ги на парчета и ги сварете във вода заедно с маслото. Пасирайте на гладък крем. Разредете с толкова вода, колкото сами прецените. Разбъркайте сметаната с бъркалка и я сипете в супата. Кипнете още веднъж всичко и посолете. Запечете ядките в сух тиган и ги извадете в купичка. Нарежете месото на малки парченца и го запържете за няколко минути в зехтина. Нарежете ситно лука и чесъна и ги добавете към пилето. Гответе още 1-2 минути и извадете месото при кашуто. В същия тиган сложете нарязаните гъби и ги запечете. Не добавяйте повече мазнина. Нека гъбите по-скоро се запекат, отколкото пържат. Ароматът и така е много по-хубав. Накрая съберете в тигана всички съставки и посипете с малко босилек. Подправете със сол и пипер. Сервирайте супата, като в средата на всяка чиния сложите 2 лъжици от месото.