Крем пита



Приготвяне
1 час
Порции

10

Начин на приготвянe
Корите се разделят и всяка кора се напръсква с олио. Навива се на нестегнато руло, което се нарязва на парчета от 2-3 см и се нареждат в намаслена тава с отворите нагоре. Така, докато се напълни тавата или докато свършат корите. Пече се в загрята фурна на 120 градуса до зачервяване.
Кремът:
Жълтъците се разбиват със захарта, добавя се брашното и 100 мл от прясното мляко. Разбърква се добре. Млякото се загрява и се добавя ванилията. Преди да кипне млякото, се добавя жълтъчената смес, като се бърка непрекъснато. 5 минути след като кипне всичко кремът би трябвало да е готов. Готовият крем се налива върху корите и се запича до зачервяване.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп